Elite Weddings

\r\n

Als onderdeel van 21.12 Events & Entertainment zijn wij gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van bruiloften met als hoodtaak entertainment. 21.12 heeft meer dan 15 jaar ervaring in binnen en buitenland als het om bruiloften gaat.

\r\n

Voor aanstaande bruidsparen is het einde vaak zoek. Op vandaag zijn er zó veel keuzes om een bruiloft te houden - de locatie, de ringen, fotograaf, muziek, catering om maar een paar te noemen. Wij maken het jullie graag eenvoudig. Daarom kunt u bij ons terecht voor al uw wensen.

\r\n

Bij Elite Weddings is het mogelijk uw bruiloft compleet te regelen. Wij helpen met de planning, organisatie en uitvoering van uw bruiloft.

\r\n

Wij zijn ervan overtuigd dat uw bruiloft samen met ons een dag wordt om nooit te vergeten!

\r\n

Wij verhuren alles wat u maar nodig zult hebben voor uw feest. Wij kleden uw zaal aan zoals een bruiloft zich behoort en zorgen dat de tafels opgedekt zijn in de stijl die u wenst. Van buffet tafels en statafels tot glazen en bloemstukken is uw bruiloft bij ons in goede handen.

\r\n

Bij Elite Weddings draait alles om jullie!

\r\n

Muzikale wensen worden vervuld dankzij onze Black Tie DJ´s, allen met jarenlange ervaring in binnen en buitenland. Onze DJ´s zijn gedreven professionals die jullie begeleiden als DJ of als Ceremonie Meester. Hun muzikale kennis sleept iedereen mee de dansvloer op en zij zullen zorgdragen voor een soepel verloop van uw avond. Vinden jullie Live muziek de ultieme sfeerpakker? Geen nood, wij hebben een uitgebreid database met bands, duo´s en trio´s voor jullie bruiloft. Of je voorkeur nu uitgaat naar top 100, Nederlands, rock of pop. Wij vinden de band die bij jullie past.

\r\n

Komen jullie niet uit bij het vinden van een openingslied? Klik HIER voor onze top 25!!

\r\n

Champagne Bar

\r\n

Binnen ons bruiloftsverhuur hebben wij nieuw een heus champagne bar! Dit is een bar waar Champagne wordt uitgeserveerd. Een leuk idee voor het verwelkomen van uw gasten

\r\n

Chocolade Fontein

\r\n

Ook kunnen wij een Chocolade fontein voor u verzorgen. Altijd een lekker Centerpiece voor bij uw buffet. Het komt compleet met een assortiment aan lekkernijen welk door het chocolade kan worden overgoten.

\r\n

Neem contact op voor alle mogelijkheden! Wij spreken ruim van te voren met u af om uw wensen door te nemen en dragen zorg voor een professioneel uitvoering hiervan.