ONLINE ESCAPEROOM

De wereld verging niet op 21-12-2012. Op teruggevonden geschriften is namelijk ontdekt dat de apocalypse wel degelijk correct voorspeld is, maar helaas verkeerd gedateerd was. 

Om de apocalypse tegen te houden hebben wij van de inheemse maya-tribe YUCATEKEN jullie hulp nodig. In een voorspelling van onze voorouders hebben wij ontdekt dat de god BOLONIKU - god van de onderwereld de wereld wil gaan vernietigen. Wij hebben een Mayaschrift ontdekt wat wij alleen kunnen ontcijferen met jullie hulp. Uit dit Mayaschrift komt een spreuk die wij in ons ritueel moeten gebruiken om de god Boloniku te stoppen. Als wij de spreuk niet uitspreken dan zijn wij als mensheid verloren en ontploft de wereld in 21122021 stukken!!!!! Samen moeten wij dus op zoek naar de vertaling van dit belangrijke Mayaschrift.

  

Kun jij Boloniku verslaan?

 

Wil je ook samen borrelen? Wij bieden ook een lekker borrelpakket aan met de keuze uit speciaal biertjes, wijntjes of fris en natuurlijk iets lekkers om te knabbelen. Deze kun je er extra bij bestellen!  

Aantal deelnemers

Prijs p.p.

Prijs p.p. met borrelpakket

Vanaf 6 tot 8 personen €15,-  €30,-
Vanaf 9 tot 11 personen €12,50  €27,50
Vanaf 12 tot 15 personen €10,-  €25,-
 
Inhoud borrelpakket
3 speciaalbiertjes en wat lekkers om te knabbelen
3 flesjes wijn en wat lekkers om te knabbelen
4 flesjes fris en wat lekkers om te knabbelen

 

Reserveer nu!

Datum en tijdstip in overleg
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of stuur een WhatsApp berichtje. 
Voor vragen of opmerkingen kun je ook contact opnemen via bovenstaande wegen.